lördag 31 oktober 2009

Skepparns pöjk

Sådär, då har vi skuggat skeppet lite mer. Ska avvakta läkning o se hur det ser ut, sen kör vi nog en gång till då vi snyggar till det sista och eventuellt lägger till lite färger.

Har haft lite konstnärlig svacka ett tag, men det känns som att det börjar ordna upp sig, så är ni sugna på o tatuera er, stort eller litet spelar ingen roll så hör ni av er.. :) t.thorsen@tele2.se



onsdag 21 oktober 2009

Sinister Lucia

Hösten är här och snart är det vinter, så vad passar inte bättre än en Lucia målning i min egen tappning. :) Jag var för ivrig att komma igång med färgläggningen så byggde inte upp skissen tillräckligt bra innan. Jag är alltså inte helt nöjd med den här.. och kommer inte orka göra om den.. såvida inte nån vill ha den som tatuering dvs ;)

Näe, mer rosor skulle det vart.. två maffiga i de nedre hörnen för att rama in henne..

cya



tisdag 20 oktober 2009

Svalan

Tack så mycket Lena för att jag fick lov att ta din oskuld, hoppas du blev nöjd. :)



torsdag 8 oktober 2009

För mycket att göra, för lite tid att göra det

Nu fungerar det att kommentera iallafall, great success! Här kommer en liten update med två grejer jag lyckats klämma ur mej det sista. Den första är en akvarell o tusch, den har tagit oerhört lång tid med tanke på detaljer och att jag inte orkat sitta med den så långa stunder i taget. Men resultatet blev ju rätt ok till slut.
Sen är det bara en snabbis, tusch o kol. Behöver öva mer på black and grey, både inom tatuering och teckning. Jag tycker ju om färger, därför blir det svartvita lite lidande.