onsdag 30 december 2009

Övning övning

Jo, övning ger ju färdighet.. Men om man ska prova på nått helt nytt som man igentligen inte tror att man behärskar så bra, vem ska man prova på när det gäller tatuering? Jo självklart så får det bli en själv. Så i natt fick jag vara min egen försökskanin, jag är väl inte helt nöjd för den har sina brister, men jag lärde mej en hel del o det är det viktigaste.
Sen är det ganska omständigt o köra ett sånt här motiv uppochner, men ska man ha den på sig själv så är det ju en smäll man får ta.
Sen när den läkt färdigt så kanske jag går på vissa områden igen, men det får vi se om några veckor.. tjo

tisdag 29 december 2009

Daaamn

Hmm.. jag så gott som lovade ju att det skulle dyka upp endel kul grejjer här i december. Men det har vart ont om tid och jag har en massa halvfärdiga grejjer som jag inte orkar ta tag i. Men lite har jag fått gjort iallafall. Först är det en akvarell som jag inte orkade lägga så mycket energi på som jag borde, den är rätt slarvigt utförd, och har ni inget för er så kan ni ju leta fel på den, för det finns ett gäng :)
Sen är det en målning på duk i akrylfärg, det var jävligt kul o måla med akryl igen eftersom det var ett bra tag sen jag gjorde det. Så om jag bara kan vara lite mer effektiv så kanske det kan dyka upp lite akryler framöver.
Sen om ni håller i hatten så kommer det dyka upp lite tatueringsprojekt framöver, men än så länge är de bara påbörjade eller i planeringsstadiet.




Tjo







lördag 5 december 2009

December

Sådär ja, äntligen en update. Har inte tatuerat på rätt länge nu så det här var riktigt kul. Det var Jonas Hansson som blev försökskanin den här gången. Gjorde färdigt alla linjer och det mesta av skuggorna. Kommer nog gå på dem lite hårdare nästa gång, men svårt o veta hur mycket de ljusnar när de läker, så tog det säkra före det osäkra. Sen ska det ju bli färger framöver oxå, men får låta honom slicka såren ett tag först :)