tisdag 18 maj 2010

Sit back and laugh

..
Då har man äntligen fått hyffsad tillgång till lägenheten, eller det finns ingen dusch/toalett.. Men man kan äntligen laga mat, great success! Det har även inneburit att jag kunnat börja måla med akryler igen. Så gjorde klart en skateboard som jag arbetat med ett tag, gjorde ett ansikte på The Canvas Of No Expectations.
..
Sen blev det två blyertsteckningar, nån docksammankomst och en sjöjungfru.. är som ni säkert läst tidigare inte så förtjust i blyerts.. Det blir så tråkigt utan färger :/ Strecket över mitten på dessa beror på att scannern helt enkelt är för jävla liten så man får skarva.














söndag 2 maj 2010

--
Tjo, en update :) Har blivit lite tatueringar det sista, den onde geten fick lite färg och sen har vi påbörjat Pärs underarm. Den ska skuggas mer, men detta var vad vi hann med för den här gången.
Sen har malin fått en piprökande skalle.
Blir lite svårt o få vettiga saker gjort eftersom vår lägenhet ser ut som ett bombnedslag, stambytet är i full gång så det finns varken kök eller toalett. Så teckningar och framförallt målningar blir väldigt lidande.. Uppskatta er lägenhet hur den än ser ut, för uppskattar ni den inte ordentligt så står det ett gäng blåklädda gubbar där en dag o river hela skiten.. :)