måndag 20 september 2010

Birdie

--
Körde ett condorhuvud på chefens handled i anslutning till Incaguden.


söndag 19 september 2010

I need your skulls. I want your skulls.


En akryl på duk, 20 x 20 cm.

Kul o göra dessa små tavlor eftersom dom oftast blir klara på 1 - 2 dagar. Pryder väggarna på jobbet med dom, o eftersom vi har en massa stora tomma väggar så är det bara o köra på.

Om någon är sugen på att tatuera in en döskalle i ungefär de här färgerna så kan jag ge er ett bra pris eftersom jag är jävligt sugen på o göra en sådan.. Kul o experimentera med färger o nålar, försöka få dem att bete sig som akrylfärger o penslar..

lördag 18 september 2010

Zooombie

--
Akryl på canvas, ett litet sådant, 18 x 12 cm i ovalt format..


måndag 13 september 2010

Akryl is the shit

-
En till sån här liten tavla, gjord i akryl, blott 18 x 23 cm.




lördag 11 september 2010

Footprint

-
-
Martin ville ha sin son Petters fotavtryck på bröstet och så fick det bli.



måndag 6 september 2010

Inca priest


Har påbörjat en tatuering på min chef, en incapräst/krigare/döskalle typ :) Har väl kommit halvvägs igenom kan jag tänka mej.

fredag 3 september 2010

Tattoos





Mycket o göra idag, tre tatueringar på en dag :)

Två systrar ville ha likadana M*A*S*H tatueringar, en i nacken o en på armen. Sen ville den enes pojkvän ha en liten döskalle, o vem tackar nej till att göra en döskalle?



onsdag 1 september 2010

Valfläsk


Målningen blir väldigt lidande när man jobbar.. Man kan ju tro att när man jobbar med tatuering så borde man ha all tid i världen till att måla. Men all tid utöver tatuerandet går mestadels till just tatueringsskisser o rengöring.

Så alla mina stora projekt ligger på is, det står en halvmålad skateboard här, en stor tavla på 50 x 70 cm och diverse ideér strödda runtomkring. Men inget blir färdigt, eftersom stora tavlor kräver mycket tid.. Helst att man kommer in i ett flyt o målar flera dagar i sträck. Så för att få nånting att visa upp över huvudtaget så har jag betämt mej för att försöka måla lite mindre tavlor iallafall. Denna är blott 17 x 23 cm och är målad i akryl på duk..


Sen är det ju valtider.. Vilka ska man rösta på? Jag har inte sett att några går ut med att de ska höja ersättningen för arbetslösa som gör praktik.. Vore fint om dom kunde höja det till en miljon om dagen istället för mina saftiga 180:-/dag ... Nä.. får vänta ut dom, de kanske spar på den överraskningen.